Schoonmaakbedrijf JC Cleaning - bedrijfshygiëne - ramen - kantoren - trappenhal - vakantiewoning - opkuis nieuwbouw

ZETELREINIGING AAN HUIS

Onze reinigingen zijn doeltreffend & erkend door verschillende fabrikanten. GRATIS (geen vervoerkosten) aan huis in gans België.

Uw bureaustoelen zijn nog niet aan vervanging toe, maar de bekleding is vuil? Klik hier voor meer info.

Vaak krijgen we de vraag " hoe reinigen jullie ", "word er na de reiniging een beschermende laag aangebracht ", " hoelang duurt een reiniging en hoelang moeten we wachten om terug in de zetel te kunnen zitten",...

Voor een grondige reiniging van uw salon , rekent u op het vakmanschap van JC CLEANING , uw specialist voor salonreiniging.

Om u het best mogelijke resultaat te garanderen maken we gebruik van de injectie-extractie machine. Deze machine is uiterst geschikt voor het verwijderen van vlekken. En een totale dieptereiniging .

De injectie-extractie machine ontwikkelt een constante druk en zuigkracht en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken. Onze producten brengen standaard een anti vuil beschermlaag, deze is onzichtbaar en zeer doeltreffend zodat u als klant terug volop kunt genieten van uw salon... Het is dan ook niet voor niets wij 6 MAANDEN GARANTIE geven op ons werk .

Wij hanteren tevens bio producten..., dit wil zeggen dat wij van JC CLEANING ook proberen een steentje bij te dragen aan het MILIEU .

NOG NIET OVERTUIGD ?

Voor wij onze reiniging starten mag u er zeker van zijn wij uw vloer/ meubels afschermen, en na iedere reiniging poetsen wij mooi alles terug op.

Uitzonderlijk :

Wij KOMEN AAN HUIS. OVER GANS BELGIE !

Bel ons vandaag !

Uw bureaustoelen zijn nog niet aan vervanging toe, maar de bekleding is vuil? Klik hier voor meer info.

 

Overzicht van onze diensten

Wij bedienen gans
Vlaanderen!

Bel ons op 0478 28 86 55 JC Cleaning

Contacteer ons voor meer info - klik hier - JC Cleaning